.

.

úterý 15. září 2015

Maturitní ples 4.A a 6.D

 Druhý ples našich maturantů, tentokrát třídy 4.A a 6.D, se konal 31.ledna opět na Flóře v pavilonu A. Kdo se stejně jako my zúčastnil obou plesů, mohl by říct, že byly hodně podobné. Při vstupu jste dostali náramek, v šatně odložili bundy a kabáty, a pak už jen čekali na připravený program, který začal předtančením taneční školy Progress. Celým večerem nás prováděl moderátor z rádia Haná Lukáš Kobza a hudební skupina KREYN. Po oficiálním zahájení a proslovu pana ředitele Radka Čapky měli nachystanou řeč i zástupci obou tříd Klára Kolomazníková a Adam Braš. Následoval nástup obou tříd. Jako první se na parketu předvedla třída 6.D s velice zajímavým nástupem se španělskou atmosférou, následně nastoupila 4.A se svým originálním a zábavným představením. Poté přišlo na řadu stužkování.
 Jak už jsme vzpomínaly, na první pohled stejný ples jako ten předchozí. Lišil se ovšem jednou velkou a důležitou věcí. Organizací. Oproti hladce probíhajícímu plesu 8.E a 4.B byl tohle úplný chaos. Ze všeho nejhůř byla zorganizovaná tombola. Jako „ruličkářky“ jsme vyrazily mezi hosty a začaly jsme prodávat. Nebyly nám ovšem řečeny žádné informace a některé z nás musely dokonce vybírat peníze do papírové tašky, protože nic lepšího se nenašlo. Hosté se nás ptali na informace, které jsme jim nemohly poskytnout, a tím se samozřejmě snížila prodejnost, protože nevěděli, co mohou vyhrát. Nic nebylo řečeno ani samotnému moderátorovi, který za námi přišel zeptat se na informace o tombole. Na předchozím plese jsme vyprodaly ruličky během půl hodiny, byla větší poptávka než nabídka, ovšem tentokrát to bylo naopak. Aby toho nebylo málo, dávali nám to za vinu a za dobrovolnou pomoc jsme dostaly ještě vynadáno. My dvě pak ještě za to, že jsme nepomohly španělskému vinaři, kterého jsme za celý večer nenašly, neboť nám nikdo neřekl, kde ho máme hledat.  Místo toho jsme pomáhaly v šatně, kde se ztratil kabát, do čehož byla zatažená i policie. Dále se stalo i pár škod, jako prokopnuté dveře na záchodě, které se musely zaplatit a podobně.
 Přesto byl ples skvělý, užili jsme si ho všichni a doufáme, že maturanti obzvlášť. Hudba byla dobrá, občerstvení také a i tentokrát tu byla možnost nechat se vyfotit ve fotokoutku.
Pokud vás váš vlastní maturitní ples ještě čeká, doporučujeme vám, abyste si ho zorganizovali raději sami, jako to udělala 8.E a 4.B. Měli s tím sice daleko víc práce, ale vyhnuli se takovýmto nepříjemnostem.


Míša a Kristýna

Žádné komentáře:

Okomentovat

Náš školní časopis Cajk vychází každý měsíc a přináší vám
události ze školy, zajímavosti ze světa filmu, módy a knih a
provede vás i po světě. Věříme, že si každý přijde na své
a tak vám za celý redakční tým přejeme příjemné čtení :)

Redakční tým:

Debbie

Betty

Soňák

Aneta

Ája

Tomáš

Peťa

Viki


A naše šéfredaktorky: Míša a Kristýna

Jestliže vás baví psát a chtěli byste se k nám přidat,
kontaktujte nás na email: Casopiscajk@gmail.com
Přispívat můžete do našich stálých rubrik nebo založit
svou vlastní :)