.

.

středa 25. května 2016

LYŽAŘSKÝ VÝCVIK 2.E OČIMA Evči, Terky a Vojty


Letos v lednu naše třída zažila úžasný lyžařský výcvik v Kopřivné pod Pradědem. Kromě čtyř spolužaček jela celá třída. Vedoucí kurzu byla paní profesorka Hronková-Švecová. Jely s námi i paní profesorky Janečková a Stodůlková. Byli jsme tam od pondělí do pátku a museli jsme uznat, že jsme se ani jednou nenudili. 
                                                         
Sraz jsme měli v pondělí před devátou hodinou. Když jsme uviděli náš ,,luxusní,, autobus, zděsili jsme se, že tam nikdy nedojedeme. Autobus překvapil, do Kopřivné jsme dojeli bez jediné zastávky.

Po příjezdu na místo jsme se ubytovali. Pokoje byly velmi pěkné. Každý pokoj měl vlastní sociální zařízení.

Ještě první den jsme se vydali na svah, kde nás paní profesorky rozdělily do tří skupin podle zdatnosti. Někteří si s sebou vzali lyže i snowboard. Největší sranda byla vždy na lanovce. Hláška lyžařského kurzu byla: „Ty vogo, ono to nefaká, asi to zgeblo“, kterou řekl Michal, když Evče nešla zapnout kamera.  Každý den jsme lyžovali ráno a odpoledne dvě hodiny.

Největší vzpomínku na lyžařský výcvik měli kluci z pokoje číslo 78. Ve středu večer přišla profesorka Stodůlková dát klukům na pokoj dobrou noc. Místo toho, aby šla pryč, zůstala za dveřmi a čekala, jestli už v pokoji bude klid. Filip potřeboval jít na záchod, ale paní profesorka tam stále byla, a tak na Filipa bafla. Samozřejmě se všichni kluci pořádně lekli. Poté potřeboval jít na záchod Michal, ale paní profesorka tam stále byla a zase na kluky bafla a podruhé se vylekali ještě víc. Pak už byl v pokoji naprostý klid a paní profesorka naštěstí odešla.

Večerní program byl vskutku zajímavý. Holky si přichystaly program pro kluky a kluci pro holky. Poslední večer nám paní profesorka Stodůlková pustila videa, která natočila na sjezdovce.

Lyžařský výcvik jsme si všichni moc užili. Nikdo nechtěl jet domů. I paní profesorky řekly, že jsme byli moc hodní a že jsou rády, že se nikomu nic nestalo. Pro všechny to byl úžasný týden, na který budeme všichni velmi rádi vzpomínat.




Autoři: Tereza Bahounková, Eva Řeháková, Vojtěch Procházka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Náš školní časopis Cajk vychází každý měsíc a přináší vám
události ze školy, zajímavosti ze světa filmu, módy a knih a
provede vás i po světě. Věříme, že si každý přijde na své
a tak vám za celý redakční tým přejeme příjemné čtení :)

Redakční tým:

Debbie

Betty

Soňák

Aneta

Ája

Tomáš

Peťa

Viki


A naše šéfredaktorky: Míša a Kristýna

Jestliže vás baví psát a chtěli byste se k nám přidat,
kontaktujte nás na email: Casopiscajk@gmail.com
Přispívat můžete do našich stálých rubrik nebo založit
svou vlastní :)